Mart 16, 2014

"Süper kahraman"lı dügün :)

Tamı tamına bir sene sonra yeni yazı... Evet blog konusunda biraz tembellik yaptığımızın farkındayız. Ama işler güçler işte... Bu geçen sürede yaptığımız, yapmayı planladıklarımızdan bazılarını paylaşacağım. Malum, 2014'ün düğün sezonu açıldı bile! Araştırmalar başlasın!!!

Geçtiğimiz yıl, en çok keyif aldığımız çalışma Zeynep ve Ahmet'in "çizgi roman" temalı davetiyeleri idi. Çizerken hem biz çok eğlendik, hem de sonucu görünce Zeynep ve Ahmet!

 

İkilinin hikayesi aslında taa ilkokul sıralarında başlıyor. Tabi o zamanlar nereden bilecekler bir gün gelip de evleneceklerini... Ahmet'in aklında dinazorlar, süper kahramanlar ile dolu olduğu o yıllarda, Zeynep de pek bir çalışkan öğrenciymiş. İlkokuldan sonra ayrı hayatlara yönelen ikilinin yolları, üniversite yıllarından sonra tekrar kesişir ve olaylar gelişir :)

İşte bu güzel anılarını bizimle paylaşan Zeynep ve Ahmet'in "eğlenceli" davetiye isteklerine, çizgi roman teması ile karşılamaya karar verdik... Neler mi yaptık?

Önce Zeynep ve Ahmet'in seçtikleri fotoğraflardan kendi yüzlerinin eskizlerini yaparak, konseptte ana görseli oluşturacak olan Süpermen ve Lois Lane modundaki sahneyi canlandırdık.

İşte aşama aşama gelişirken, böyle gözüküyordu

Neticede; çift yüz basılan davetiyede, bir yüzde hikayenin başlangıçı karikatürize edilirken, diğer yüzde mutlu sona ait bilgiler yer aldı.



 

Ve... hediyelik olarak yaptığımız magnetler...





 Davetiye ve hediyelerin dışında ufak tefek eklemeler de bizden oldu :)



Zeynep ve Ahmet'in hikayesinden bu kadar... Sırada diğerleri var... Bekleyiniz :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder